torstai 26. toukokuuta 2011

Onkelmaa ja odottelua.

Springin jälkeen treeni jatkui aluksi oikein hyvin. Meno oli hyvää ja motivaatio oli korkealla. Kuten aikamuodosta voi päätellä, matkalle on tullut pari mutkaa.

Viime viikonloppuna käväisin Tampesterin suunnalla tapetointitalkoissa ja talviturkin poitossa. Sunnuntain 1,5h lenkin lopussa onnistuin kompuroimaan ja telomaan pakaran/takareiden. Kuului vain napsahdus ja ehdin jo potea tuskaa menetetyn treenikesän suhteen. Vähitellen kuitenkin selvisi, että lihakset toimivat, mutta oikean jalan jossakin jänteessä tuntui kipua, aika lähellä iskiasta. Kipu ei onneksi tuntunut kuin välillä jossakin tietyssä asennossa.

Lepuuttelin alkuviikon jalkaa, mutta tilanne pysyi samana. Eilen soitin luottofyssarilleni Antille ja iltapäivältä löytyi kuin löytyikin vapaa aika. Onneksi menin, sillä lantio oli pahasti vinossa ja alaselkä jumissa. Se saatiin kuntoon ja kotiin vietäväsi pari venyttelyohjetta persposkelle. Hoitopöydällä saatiin päivitettyä myös pyöräilykuulumiset :)

Jalkavaivojen takia treenit siis hieman seisovat, vaikka saan toki liikkua kivun sallimissa rajoissa. Tänään tein mm.  MTB-lenkin keskuspistossa, joka tosin päättyi tyhjän potkaisuun ja takareideän pitelyyn. Onneksi lisädamagea ei tainnut tulla. Jalkavaivojen lisäksi treenit ja motivaatiokin hieman seisoo, sillä odotan lopullista päätöstä Rokuan 24h kisan osallistumisen suhteen. Epäilen että oma osallistuminen jää haaveeksi.. Mutta katsotaan nyt loppuun asti mitä kukakin missäkin päättää. Tämän kuun aikana asian pitäisi siis selvitä. Siihen asti odottelen ja lepuutan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti