keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Kesäkuulumisia.

Työnantajani sai syksyllä haasteen osallistua tänä kesänä Sulkavan soutuihin. Vastaamme haasteeseen tänä perjantaina ja ei kai ole kovin yllättävää että ilmoittauduin vapaaehtoiseksi mukaan joukkueeseen.

Perjantain hellekelissä luvassa on siis 60km (=5-6h) kirkkovenesoutua. Harjoituskilometrejä on takana 15, eli yksi kokeilu. Sen perusteella osaan ennustaa, että luvassa on psykedeelistä perseen puuttumista ja käsiinkin varmaan pari rakkoa. Mutta hienossa kelissä on kiva mennä omalla porukalla naatiskelemaan kesäillasta ja tunnelmasta. Samalla luvassa on pehmeä lasku lomalle, jota on luvassa seuraavat neljä viikkoa. Mahtavaa :)

Jalkarintamalla näyttää vähitellen valoisammalta. Takana on kaksi juoksulenkkiä ja jalka vaikuttaa kohtuullisen hyvältä. Tänään sain Antilta jumppaohjeita, että pääsen vielä eroon pakaralihastyö kompensoinnista ja työn tuntumaan oikeassa paikassa.

Viimeaikojen treeneihin on kuulunut juoksukokeilujen lisäksi paljon pyöräilyä: pitkiä lenkkejä krossarilla ja eilen pitkästä aikaa kunnon juurkkorunttausta ja paljon ylämäkeä myös Keskuspuiston poluilla. Homma tuntui tauosta huolimatta sujuvan kuin siivillä: turhia jalkakosketuksia tuli oikeastaan nolla ja uskaltauduin alas muutamasta paikasta joista en ikinä olisi uskonut tulevani alas. Myös ylämäki tuntui kulkevan. Oli siis mahtava lenkki ja odotukset ensi viikon Itävaltareissulta ovat korkealla. Summa summarum: life is pretty great just now :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti