torstai 21. heinäkuuta 2011

Lomps lomalle.

Tällä kertaa sain pehmeän laskun kesälomalle, kun viimeinen työpäivä kului helteisellä Sulkavalla Sulkavan yösoudussa 8.7. Ajelimme paikalle päivällä, starttasimme urakkaan 15-henkisellä tiimillämme klo 17 ja saavuimme maaliin 5h 20min myöhemmin. Meni paremmin kuin odotimme! Ja otimme loppukirissä vielä muutaman päänahan sijoittumalla soudussa lopulta sijalle 97. Arsekin kesti paremmin kuin etukäteen pelkäsin. Kiva kokemus hienossa säässä, upeissa maisemissa ja mukavalla porukalla. Hauskaa oli!!
Tiimikuva ennen lähtöä. Vielä naurattaa.. :)
Lähdön tunnelmaa Sulkavalla.

Reissusta palattiin lauantain aikana väsyneenä ja helteen ja huonon nukkumisen jälkeen. Pakkausinto oli tasan nolla, mutta sunnuntaina klo 7 lähtevä kone Muncheniin pakotti tsemppaamaan. Edessä reilun viikon sporttiloma Itävallassa, Zell am Seen lähistöllä. Siellä tehtiin erilaisia ennätyksiä, mm. korkeus- ja pituusennätyksiä pyörälenkkien suhteen. Lisäksi todistettiin, että ihminen voi palaa auringossa myös korvan päältä (se n. puolisenttiä leveä reuna korvan päällä..).

Jälleen kerran yksi aivan mahtava reissu. Tarkka reissupäiväkirja löytyy omista varastoista, tässä kuvien muodossa tunnelmia reissusta:  Austria 2011.

Seuraavaksi edessä on epämääräistä lomailua kolmisen viikkoa Suomen maassa. Ensin pk-seudulla, ensi viikolla fyssarin jälkeen siirryn loppulomaksi kotimaisemiin Tampesterin suunnalle, samalla tietysti Sporttaillen :)

Huomenna alkaa Rokuan 24h seukkailukisa. Täytynee vähään seurailla gps-käyriä ja mahdollisia muita päivityksiä. Toivotaan että tulee tiukka kisa kaikissa sarjoissa. Wish I was there too..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti