sunnuntai 7. elokuuta 2011

Helvetinjärvellä.

Reissu Helvetinjärven kansallispuistoon on pyörinyt mielessä jo vuosia, kun Ruovesi-Virrat -tien kylttiä on tullut katseltua mökille ja Löyälle mennessä pienestä saakka. Lähtöpäiväksi valikoitui ti 2.8. Lähtöhetkellä klo 9 lämpöä +16 ja aurinkoa, iltapäivällä luvassa jotain +22, eli täydelliset olosuhteet. Tarkoituksena hölkkäillä RAUHALLISTA tahtia Kankimäestä luontopolun lisäksi Haukanhietaan ja Luomajärvelle suurimmat ylämäet ja pahimmat juurakot kävellen.

Yleensä kun tarkoitus on tehdä pitkä ja rauhallinen lenkki, jostain syystä vauhti ei aina ihan pysy kurissa.. Lähtöhetkellä jalat eivät olleet ihan tuoreessa kuosissa ja oikea pakara vasta ekalla pitkällä juoksulenkillä vaivojen jälkeen, joten siksikin vauhtia ja tuntemuksia oli syytä vähän tarkkailla. Jalassa maastolenkkarit, repussa kartan ja juomapussin lisäksi uikkarit, pari geeliä, omena ja ruisleipä. Lets gou. 


Tässä kattavampi kuvareportashi reissusta: Helvetinjärvellä 2011.

Viimeistä lomapäivää viedään. Syksyllä edessä on myös uusia haasteita. Seuraava isompi koitos lienee Archipelago Adventure 20.8. APA on tähän asti jäänyt joka vuosi eri syistä väliin, joten luvassa on ainakin ensikosketus uimapatjailuun uuden parin kanssa. Toinen uusi ja odotettu juoksukoitos on luvassa syksymmällä, mutta siitä lisää vasta myöhemmin. Majoitus on kuitenkin jo varattu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti